Återträff

Vi vill ge dig som Soulllifeterapeut tillfälle att ses för attt kunna mingla, byta erfarenheter och ge dig en mysig kväll och en givande och utvecklande heldag som Soullifeterapeut.

Vi samlas fredag kväll och minglar och äter en god middag tillsammans.
Lördagen blir en utvecklande fortbildningsdag i Soullifeterapier.
 
Så varmt välkommen
 Vimantorp.
 

Soullife academy
1-årig Intuitiv helhetsutbildning
för terapeuter i soullife theraphy

Utbildningen i Soullife Theraphy riktar sig till dig som är terapeut och vill fortbilda dig både som människa och terapeut i den intuitiva skolan.
Vår utveckling går framåt i rasande fart, både på ett kroppsligt, psykiskt och andligt plan.

Vårt mål med denna utbildning är att ge dig en djup kroppskännedom i både upplevelse och den intellektuella förståelsen av kroppens signaler, genom den inre visdommens intuitiva vägledning för människan in i den nya tiden. (En mycket utvecklad mindfullness på flera plan.)

Vi vill ge dig redskap att utveckla dina inneboende dolda kreativa talangkärnor som kan ge den intuitiva kraften nya infallsvinklar i din livsutveckling.

Under utbildningen går vi igenom de fem planen i det fysiska medvetandet (se nedan). Vi lär oss hur de upplevs och behandlas i kroppen, för att du tryggt ska kunna följa och stötta klientens självläkande krafter i sin utveckling till en helare människa.

 

De fem planen
• kropp - fysisk
• sinne - eter
• känsla - emotional

• tanke - mental
• andlighet - kausal

 

Vi kommer att använda oss av flera olika tekniker för både den fysiska kroppen och för de energimässiga aurastrukturernas plan. Vi går också igenom känslornas koppling till olika områden på kroppen och hur de frigörs och bearbetas och hur präglingar och mönster från både vuxenlivet och barndomen kan behandlas. Vi tittar också på bemötandet av klienter, hur man blir en fri, trygg och utvecklande terapeut. Under utbildningen varvas teori och praktiska övningar m.m.
Vill du ha mer info om utbildningen ring:
Lasse 070-5244442,
Eva 0709-581391
eller maila oss på info@soullife.se

Plats:Vimantorp
Sommarveckan: Vimantorp

kursdatum

Block 1
Block 2: 
Block 3: 
Block 4: 
Block 5: 
Block 6: 
Block 7: 
Kursen omfattar 140 schemalagda timmar

Kursavgift: 28 000 kr exkl. moms
10% rabatt vid full betalning före kursstart.

the new evolution of humanity
följ med oss in i framtiden