Välkommen till din livs resa

THE NEW EVOLUTION OF HUMANITY
Våra kurser riktar sig till alla som vill utvecklas med den nya livskunskapen och den självläkande kraften till en större helhet och medvetenhet.

Vi har alla i oss den kroppskännedom som vi kan använda för att ge kroppen möjlighet att må bra. Kroppen har en mycket stor självläkande kraft om vi bara hjälper och stödjer den. Det gäller att lära sig sina personliga koder och att utveckla sin intuitiva förmåga för att förstå sig själv under vandringen på livets väg. Kroppen är vår färdskrivare, vår "svarta låda", den berättar om det vi gör är bra eller inte för oss.

Vi kan själva påverka vår hälsa och hjälpa till genom att ge förutsättningar för kroppen och att läka.

Soullifes kurser

Kurserna hjälper dig att nå dina inre kärleksfulla utvecklingskrafter som förädlar din möjlighet att förverkliga dina optimala livsmål. Detta kommer att sätta dig själv i centrum och utveckla mer av den potential som du bär inom dig. Vi kommer ge dig redskap för att nå en stark kroppskännedom som ger dig mer frihet, avslappning och kreativitet.

Under våra kurser använder vi oss av Lasses guidade Soullife-meditationer, Evas intuitiva cello-healing, samt övningar med intuitiv rörelseterapi, sharing, målning, kroppslig närvaroterapi, (en utvecklad mindfulness) och mänga härliga möten med dig själv och andra på flera plan.
Varmt välkommen till ett möte med dig själv tillsammans med andra.

Kvinnlig inspiration och utveckling

Välkommen till en härlig helgkurs för kvinnor
fred 4 mars kl 18.00 - sönd 6 mars kl.16.00
med Eva Fasth

Den universiella kvinnliga energin växer sig allt starkare och är nu så kraftfull att vi kan ta in den den på ett nytt sätt i våra liv.

Därför känns det extra angeläget att hålla en kurs för bara kvinnor och belysa det som händer, där vi tillsammans kan mötas och förstå den transformation som sker.
I den förändring av energi som pågår är det många som känner sig trötta, lite förvirrade och inte riktigt hittar sin drivkraft framåt.
 Begränsningar av olika slag som vi präglats av behöver förlösas för att vi ska komma vidare och känna den underbara kraft vi bär. Under helgen gör vi kreativa övningar av olika slag, möts i glädje och upplever den nya energin som omger oss i guidade meditationer. Detta ger oss en möjlighet att leva i ett fritt flöde med den mycket kärleksfulla kvinnliga kraften.

Välkommen till en helg i varm gemenskap och med inspirerande upplevelser och insikter.

Vi delar även erfarenheter och njuter av god mat i en härlig miljö. Helgen tillbringas på supermysiga Olstorp Gård som ligger mellan Tranås och Eksjö. Vi serveras en underbar ekologisk vegetarisk mat under helgen av kocken Mats Widmark.

Eva Fasth Eva Fasth

Fredag 4 mars 
18.00 Incheckning 
19.00 Middag 
20.00 - 21.30 Samling och Meditation

Lördag 5 mars
8.00 Frukost
9.00 - 13.00 Kurspass 
13.00 Lunch
15.00 - 18.00 Kurspass
18.00 Middag
Vi fortsätter kvällen med mingel och gemenskap. Ev kommer bastu och badtunna finnas för de som vill och tarot att läggas för de som är intresseada av att få mer vägledning.

Söndag 6 mars 
8.00 Frukost 
9.00 - 14.00 Kurspass med fikapaus ca 11.00
14.00 Lunchmiddag 
15.00 - 16.00 Samling och Avslutning

Plats: Olstorps härliga Herrgård i Smålandsskogarna, Ydre(Mellan Tranås och Eksjö). Möjlighet finns att bli hämtat vid tågstation Eksjö eller Tranås.
Pris: 3950 kr inkl. kost och logi. Tag med lakan och handduk
Anmälan: Anmäl dig till Eva Fasth på info@soullife.se eller på mob 0709-581391. Sista anmälningsdatum är 26 februari.
Max 14 deltagare

Endagars retreat i stockholm och kisa

Ge dig själv en dag för påfyllnad och inspiration för att ladda batterierna med nya krafter, nu när våren är här. Vi kommer att fokusera dagen på att få större tillgång till vår Helhet då vi alla har möjligheten att leva i ett fritt flöde genom att öppna dörren till ett bredare medvetande.
Under dagen kommer vi meditera, måla, ägna tid åt voicing och frigörande rörelser för att komma i harmoni med vårt inre.  Jag kommer också ge en grundande övertonshealing med min cello.

Vi kommer även gå lite djupare in i den utveckling mänskligheten står inför.

Hjärtligt välkommen till en härlig Påfyllnadsdag i vår nya lokal i Vimantorp

Fredagen den 8 april kl. 9.00 - 16.00
Pris: 1200 kr inkl. sopplunch och fika.
Adress: Vimantorp, Kisa
Anmäl dig senast den 4 april till info@soullife.se eller på Evas mob 0709-581391.

Hjärtligt välkommen till en härlig påfyllnadsdag i Stockholm

Lördagen den 23 april kl. 9.00 - 16.00
Lördagen den 21 maj kl. 9.00 - 16.00
Pris per dag: 1200 kr 
Adress: Samtalsstudion, Karlbergsvägen 54 (T-bana St.Eriksplan uppgång Torsgatan)
Anmäl dig till på info@soullife.se eller på Evas mob 0709-581391. Anmäl dig senast måndagen innan kursdagen.


Begränsat antal platser.
Varmt välkomna!
Eva Fasth Helhetsterapeut och Musiker

Soullifekurs på olstorp

Olstorps Gård, Rydsnäs, 57061 Österbymo Olstorps Gård, Rydsnäs, 57061 Österbymo

Kursen hjälper dig att nå dina inre kärleksfulla utvecklingskrafter som förädlar din möjlighet att förverkliga dina optimala livsmål. Detta kommer att sätta dig själv i centrum och utveckla mer av den potential som du bär inom dig. Vi kommer ge dig redskap för att nå en stark kroppskännedom som ger dig mer frihet, avslappning och kreativitet.

Mer info kommer under våren 2016.

från eksjö

Väg 134 mot Kisa, efter 20 km sväng vänster mot Tranås, efter 5 km ligger Olstorps gård på vänster sida.

från kisa

Ta väg 134 mot Eksjö genom Österbymo och Rydsnäs, efter 2 km sväng höger mot Tranås, efter 5 km ligger Olstorps gård på vänster sida.

Från tranås

Kör mot Österbymo, efter 10 km tag av mot Eksjö, efter 15 km ligger Olstorps gård, ett stort vitt hus på höger sida.

Soullifekurs på korfu 2016

Redan nu finns möjligheten att boka in sig till vår Korfuresa 2016, 15 - 22 oktober!

Följ med på en resa full av
Inspiration, Kraft, Kärlek, Glädje, Kunskap och Utveckling


Upplev en underbart varm kursstämning, med stark personlig och andlig utveckling, mycket glädje, kärlek och ljus, fantastisk vegetarisk mat, vackra miljöer samt ett härligt klimat.
 
En resa i själens vägledande visdom, kärlek och kraft
Vi lever i en tid med stegrande energifrekvens på jorden, det innebär att vår kropp och vårt medvetande påverkas på alla plan. Under kursen ägnar vi tid och gör övningar som hjälper oss att förstå våra nya inre signaler och som ger oss tillgång till vår fulla potential.


Under Lasses och Evas rutinerade ledning kommer vi att meditera, yoga, dansa, måla, forma, sharing och göra många andra öppnande frigörande övningar. Dessa övningar bidrar till att öka glädjen, tryggheten, stabiliteten och kärleken i vår läkning och utveckling på vår resa genom livet.
 
Vi får ta del av Evas intuitiva cellospel som ger oss övertonshealing i många dimensioner. Detta är inte bara oerhört vackert utan också en underbart avkopplande och stimulerande upplevelse. Eva är en av få utövare av cellons övertonshealing i Sverige och utstrålar en sällsynt samstämmighet med sin cello.
Lasse förmedlar med sin otroliga drivkraft och starka energi den högre kosmiska kunskapen och upplevelsen av hur vi kan tolka den i vår kropp. Hans erfarenhet och trygga närvaro borgar för den avkopplande atmosfär som ger möjlighet till personlig utveckling på det högre planet.
 
En fantastisk  kursgård
Den underbara kursgården ligger på en bergstopp med otrolig panoramautsikt. Vi kommer att bo i ett lägenhetshotell nära havet vid en lugn och härlig strand.
Kurslokalen är den absolut vackraste vi någonsin sett. Det är en åttakantig luftig byggnad med glasade väggar, mycket rymd och ljus. En härlig kursgård på en magisk plats med gudomlig utsikt där vi får se solen gå upp och ned i havet. Vi bor nära stranden 5-10 min från den härliga långa beachen.

reseinformation

Datum: 15 - 22 oktober 2016
Pris: Kommer läggas upp under början av 2016

I priset ingår:
- Flyg tur och retur Sverige - Korfu
- Transfer
- Del i dubbelrum (enkelrum mot ett tillägg)
- Helpension (6 dagar)
- Kursavgift

Du anmäler dig till info@soullife.se eller till någon av oss på
Lasse Mobil: 070-5244442
Eva Mobil: 0709-581391