Om oss

Soullife grundades 1987 av Lasse Fasth och drivs sedan 1999 gemensamt av Eva och Lasse Fasth. Soullifes koncept är den inuitiva behandlingsform, Soullife Therapy sol Lasse utvecklat och Eva förädlat tillsammans. Under sammanlagt 40 år av intuitiv helhetsterapi har vi samlat fantastiska erfarneheter och byggt vårt kunnande och sedan många år tillbaka arrangerar vi kurser för att dela med os av detta.

 

Lars-Erik Fasth

Natur & Helhetsterapeuter

Med sin grund inom idrotten kom Lasse tiditgt in som fysioterapeut för några av våra duktiga tennisspelare mede hela världen som arbetsfält, såsom Thomas Johansson, Jonas Björkman och Thomas Enqvist. Med Thomas Johansson utvecklades sammarbetet yttligare då Lasse blev Mentor. Han fortsatte sin utveckling i USA genom kurser i näringsterapi. kot och ledmobilisering, massage, kinesiologi samt flera andra terapiformer. Lasse andvänder  sig också av hyperton-x i sin behandling vilket är en i USA förekommande terapi men mera okänd här i sverige.

 

EVA Fasth

Natur & Helhetsterapeuter.

Eva har verkat proffesionellt som cellist i drygt 20 åroch musiken har sedan barndomen varit ett starkt språk och uttrycksmedel för Eva. Genom musiken har hon kunnat utveckla och förmedla kärleken till livet som vi alla bär med oss. I bearbetningen efter ett trauma 1993 kom Eva i kontakt med Lasse och soullife och genom att hon lärde sig och förstå sin inre vägledning släppte spänningarna och den skada som traumat orsakat försvann. efter denna erfarenhet utbildade hon sig och arbetar sedan dess som terapeut enligt soullifekonceptet.