Vi är många människor över hela världen som samtidigt på var sitt håll mediterar sista lördagen varje månad. Sista lördagen varje månad kl 18.40 – 19:00.

Meditation för det kosmiska medmänskligakärleksljuset

Lasse Fasth

The new evolution of humanity.

Det kollektiva kosmiska kärleksfulla ljuset som förenar oss människor över alla gränser, raser, maktstrukturer, politik och religioner i ett nätverk över hela jorden för mänsklighetens utveckling och balans. Där har vi alla samma värde och möjlighet att finna vår potential i livet som ger oss inre vägledning till nya utmaningar och uppgifter som vi har för att hjälpa till att förbättra och förena vår värld så alla människor kan leva i fred och frihet.

Meditationstekniken är enkel.

Gå in och fokusera i pannchakrat. Förflytta dig sedan till solarplexiusområderts övre del vid bröstbensvärdet. Här vilar du i lugn fokuserad meditation tills du känner kärleksljuset. Ta emot i tacksamhet och låt denna kollektiva kärlekskraft fyllas på i kroppen för att stråla och förmedla denna härliga kraft i vardagslivet.

Vi fortsätter under 2023

Med förenade krafter hjälps vi åt att utvecklas tillsammans i dessa kraftfulla utvecklingstider genom kollektiva meditationer.

Känns detta bra och du vill delta, sprid gärna denna info i dina nätverk.

Varma kramar Lasse och Eva.

 

 

Join the Discussion

Your email address will not be published.