Ny kurs !
2 dagars event 26-27 november
find your bodymind

Välkommmen till en inre resa i vår kropp.
Vi lär oss att tolka våra inre upplevelsebaserade känslor och tankar som ofta ger oss olika kropps sensationer.Dessa kan vara både behagliga och obehagliga upplevelser.
Genom olika meditativa övningar når vi en inre kontakt så vi kan öka tryggheten i våra bearbetande processer som sker varje dag.
I denna tid av en kraftig utvecklingsfas, är det viktigt att ha redskap så att vi vågar frigöra våra enskilda processer och även de kollektiva

 på både fysiskt och mentalt plan.
Detta ger oss möjlighet att uppleva och möta vårt högre medvetande (magkänsla och inre vägledande röst.)
Genom vår trygga gruppenergi får vi en hjälp av varandra att transformera de motstånd som ofta håller oss fast.
Denna frigörelse ger oss möjlighet till mera kärlek omtanke och medvetande om vad som sker inom oss i denna omvälvande tid.
Detta är en evolutionär utvecklingsfas.


VÄLKOMMEN TILL EN MAGISK OCH KÄRLEKSFULL HELG MED LASSE FASTH

Anmäl dig till  Lasse 070-5244442 eller mai lasse.eva.fasth@hotmail.com 

Datum:26 november kl.10.00 -27 november kl.16.00
Plats:Kurslokalen i Vimantorp Kisa
Max 12 deltagare

Pris:5500 inkl 2 luncher,1 middag frukt, nötter och te
Anmälningsavgift 1500 senast 20/11
4000 betalas innan kursstart
Swish 1234672168
el Bg 54391826

Övernattning på Föllingen hotell(bokas genom oss) 
Pris:Del i dubbelrum 325kr, frukost 80kr per person
Enkelrum 650kr

 

Välkommen till din livs resa

THE NEW EVOLUTION OF HUMANITY
Våra kurser riktar sig till alla som vill utvecklas med den nya livskunskapen och den självläkande kraften till en större helhet och medvetenhet.

Vi har alla i oss den kroppskännedom som vi kan använda för att ge kroppen möjlighet att må bra. Kroppen har en mycket stor självläkande kraft om vi bara hjälper och stödjer den. Det gäller att lära sig sina personliga koder och att utveckla sin intuitiva förmåga för att förstå sig själv under vandringen på livets väg. Kroppen är vår färdskrivare, vår "svarta låda", den berättar om det vi gör är bra eller inte för oss.

Vi kan själva påverka vår hälsa och hjälpa till genom att ge förutsättningar för kroppen och att läka.

Soullifes kurser

Kurserna hjälper dig att nå dina inre kärleksfulla utvecklingskrafter som förädlar din möjlighet att förverkliga dina optimala livsmål. Detta kommer att sätta dig själv i centrum och utveckla mer av den potential som du bär inom dig. Vi kommer ge dig redskap för att nå en stark kroppskännedom som ger dig mer frihet, avslappning och kreativitet.

Under våra kurser använder vi oss av Lasses guidade Soullife-meditationer, Evas intuitiva cello-healing, samt övningar med intuitiv rörelseterapi, sharing, målning, kroppslig närvaroterapi, (en utvecklad mindfulness) och mänga härliga möten med dig själv och andra på flera plan.
Varmt välkommen till ett möte med dig själv tillsammans med andra.

Endagsevent Skapa din nya livsväg

IVimantorp i kisa

Din inre och din yttre miljö skapar möjligheten för själen att växa.
Ditt högre medvetande öppnar dörren till att följa din väg.
Vi ger dig vägledning att hitta din nya grund och stabilitet i dessa tider av kraftfulla utvecklingsfaser.
 En dag som formas genom den gruppenergi som skapas i vår gemenskap.
 Datum kommer senare
Adress: Vimantorp, Kisa

STOCKHOLM
Datum och lokal kommer senare

Anmäl dig till info@soullife.se,
Evas mob 0709-581391 eller Lasses mobil 070-5244 442

Välkommen till en härlig helgkurs för kvinnor med Eva Fasth

Hur vi kan ur ett kvinnligt perspektiv använda vår kraft till att skapa stabila och goda förutsättningar för det liv vi vill leva både för oss själva och vår omvärld

Vi lever i en accelererande tid med stora utmaningar både på ett yttre och ett inre plan. Vår helhet av sinne, tankar, känslor, kropp och själ står i en ständig ström av information,  intryck och influenser. Det samhälle och den kultur vi lever i är starkt präglad av många generationers levnadsvillkor som formats av helt andra förutsättningar än de vi har idag. Vi har alla exempel på vad det har inneburit för oss kvinnor både från våra egna liv och från generationer före oss.

Utifrån gruppen genomför vi övningar och guidade meditationer till ett friare flöda både individuellt och i grupp.
  • Vi frigör energi som både öppnar och stärker din utstrålning och dig som person.
  • Medvetna och omedvetna begränsningar och värderingar som kommer upp till ytan under kursen gång frigörs och bearbetas.
  • Du kommer få en större kunskap om hur du kan tolka kommunikationen med din inre kraftkälla och hur du öppnar din påfyllnad av energi.
  • Vi kommer arbeta med hur du på ett friare sätt kan stå kvar i din kvinnliga kraft utan kamp och få insikter om dina kvalitéer.
  • Genom möten och speglingar på ett djupare plan med andra kvinnor kommer du att få en större medvetenhet om dig själv och en stärkt och tryggare självkänsla.

Vi delar även erfarenheter och njuter av god mat i en härlig miljö. Helgen tillbringas på Vimantorp i vår supermysiga kurslokal.Vi serveras en underbar ekologisk vegetarisk mat.

Dag 1
10.00 - 13.00 Kurspass 
13.00 Lunch och möjlihet till skön promenad
15.00 - 18.00 Kurspass
18.00 Middag

Dag 2
9.00 - 13.00 Kurspass
13.00  Lunch 
14.30 - 16.00 Kurspass
 
Eva Fasth Eva Fasth


Plats: VIMANTORP 

Max 12 deltagare

Anmälan till Eva Fasth på info@soullife.se eller på mob 0709-581391.

Pris: 3700 inkl.Boende på Föllingen Hotell, Mat och Mellanmål

fa

en tvådagars  kurs

Soullifekurs på korfu      ( Uppehåll på grund av pandemin)
     find yourself in the new universal energy

Följ med på en resa full av
Inspiration, Kraft, Kärlek, Glädje, Kunskap och Utveckling


Upplev en underbart varm kursstämning, med stark personlig och andlig utveckling, mycket glädje, kärlek och ljus, fantastisk vegetarisk mat, vackra miljöer samt ett härligt klimat.
 
En resa i själens vägledande visdom, kärlek och kraft
Vi lever i en tid med stegrande energifrekvens på jorden, det innebär att vår kropp och vårt medvetande påverkas på alla plan. Under kursen ägnar vi tid och gör övningar som hjälper oss att förstå våra nya inre signaler och som ger oss tillgång till vår fulla potential.

Under Lasses och Evas rutinerade ledning kommer vi att meditera, yoga, dansa, måla, forma, sharing och göra många andra öppnande frigörande övningar. Dessa övningar bidrar till att öka glädjen, tryggheten, stabiliteten och kärleken i vår läkning och utveckling på vår resa genom livet.
 
Vi får ta del av Evas intuitiva cellospel som ger oss övertonshealing i många dimensioner. Detta är inte bara oerhört vackert utan också en underbart avkopplande och stimulerande upplevelse. Eva är en av få utövare av cellons övertonshealing i Sverige och utstrålar en sällsynt samstämmighet med sin cello.
Lasse förmedlar med sin otroliga drivkraft och starka energi den högre kosmiska kunskapen och upplevelsen av hur vi kan tolka den i vår kropp. Hans erfarenhet och trygga närvaro borgar för den avkopplande atmosfär som ger möjlighet till personlig utveckling på det högre planet.
 
En fantastisk kursgård
Den underbara kursgården ligger på en bergstopp med otrolig panoramautsikt. Vi kommer att bo i ett lägenhetshotell nära havet vid en lugn och härlig strand.
Kurslokalen är den absolut vackraste vi någonsin sett. Det är en åttakantig luftig byggnad med glasade väggar, mycket rymd och ljus. En härlig kursgård på en magisk plats med gudomlig utsikt där vi får se solen gå upp och ned i havet. Vi bor nära stranden 5-10 min från den härliga långa beachen.

reseinformation

I priset ingår:
- Flyg tur och retur Sverige - Korfu
- Transfer
- Del i dubbelrum (enkelrum mot ett tillägg)
- Helpension (6 dagar)
- Kursavgift

Du anmäler dig till någon av oss på
Lasse Mobil: 070-5244442
Eva Mobil: 0709-581391