meditationer 2019


Alla har vi saker vi vill förändra, förbättra och utveckla i våra liv. Välkommen till kvällar som för dig närmare din egen sanning. Genom Soullifes utvecklade koncept ger vi dig möjlighet att öppna och uppleva vår inre kärleksfulla vägledning, på fem dimensioner: den fysiska kroppen, sinne, känsla, tanke och andlighet. Detta är en möjlighet att få med HELA dig genom allt som sker i livet.

Vi arbetar då med meditation, avslappning och kroppskännedom. Mycket handlar om att få förståelsen av den nya inre livskunskapen som nu aktiveras hos alla människor.

Du kommer även att få njuta av Evas intuitiva cellospel, som för dig in i många upplevda dimensioner, samt allt som utvecklar oss i helhet och hälsa i kärlek och trygghet.

Anmälan gör du enkelt via sms senast klockan 12.00 samma dag. Meditationen startar klockan 18.00.
Pris: 250 kronor per person, betalas vid ankomst.

Lasse 070-524 44 42
Eva 070-958 13 91

Varmt välkommen!
Eva och Lasse                                       

MEDITATION FÖR DET KOSMISKA MEDMÄNSKLIGA KÄRLEKSLJUSET

Vi är många människor över hela världen som samtidigt på var sitt håll mediterar sista lördagen varje månad.

Sista lördagen varje månad kl 18.40 - 19.00
 
The new evolution of humanity
Det kollektiva kosmiska kärleksfulla ljuset som förenar oss människor över alla gränser, raser, maktstrukturer, politik och religioner i ett nätverk över hela jorden för mänsklighetens utveckling och balans.
 
Där har vi alla samma värde och möjlighet att finna vår potential i livet som ger oss inre vägledning till nya utmaningar och uppgifter som vi har för att hjälpa till att förbättra och förena vår värld så alla människor kan leva i fred och frihet.
 
Meditationstekniken är enkel
Gå in och fokusera i pannchakrat. Förflytta dig sedan till solarplexusområdets övre del vid bröstbenssvärdet. Här vilar du i lugn fokuserad meditation tills du känner kärleksljuset.
Ta emot i tacksamhet och låt denna kollektiva kärlekskraft fyllas på i kroppen för att stråla och förmedla denna härliga kraft i vardagslivet.
 
Vi fortsätter under 2019 att med förenade krafter hjälpas åt att utvecklas tillsammans i dessa kraftfulla utvecklingstider genom kollektiva meditationer.
 
Känns detta bra och du vill delta, sprid gärna denna info i dina nätverk.
 
Varma kramar
Lasse och Eva

KISA

Plats: Soullifekliniken i Vimantorp, Kisa
Datum: 
6 mars

 

Spånga

Plats: Järneksvägen 44, Spånga
Datum: 14 februari